Tontin raivaus & puunkaato pääkaupunkiseutu ja Tuusula, Kerava sekä Järvenpää.

Laajatkin tontin raivaustyöt pääkaupunkiseudulla ja Tuusulassa, Keravalla sekä Järvenpäässä.

Pyydä tarjous ›

Puunkaato & tontin raivaus

Puunkaato Helsinki- ja Uusimaa-alueella on tavallisesti uudisrakennushankkeen ensimmäinen vaihe. Uudisrakentamiseen liittyy aina tontin raivausta, kuten puunkaatoa ja pintamaan poistoa. Myös vanhoissa kohteissa puut kasvavat välillä niin isoiksi, että niistä pitää päästä eroon. Kaadamme koneellisesti pienpuuston ja isoimmat puut metsurityönä. Teollisuustontilla pikkupuusto voidaan poistaa myös kaivinkonemenetelmällä ja muut motolla. Kalustoomme kuuluu myös metsäkoneita, joiden avulla voimme kaataa laajojakin metsäalueita pois rakentamisen tieltä.

Puhdistamme ja pilkomme kannot ja viemme ne haketettavaksi (tarvittaessa kannot voidaan hakettaa myös paikan päällä). Poistamme kaatotöiden jälkeen myös risut sekä tarvittaessa myös ylimääräisen pintamaan, kuten turpeen ja saven. Huolehdimme aina syntyvän raivausjätteen asianmukaisesta käsittelystä ja poiskuljetuksesta.

Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia.

Ota siis yhteyttä, mikäli tarvitset tontin raivausta tai puunkaatoa!

Ota yhteyttä ›

Ongelmapuiden puunkaato Helsinki, Tuusula, Kerava ja Järvenpää

Poistamme myös yksittäisiä ongelmapuita ja teemme kantojen jyrsintää. Kaivinkoneesta löytyy kantolaite, joka helpottaa työntekoa. Ongelmapuiden kaataminen on tavallisinta pienkohteissa. Ongelmalliseksi puu muuttuu silloin, kun se esimerkiksi kasvaa häiritsevästi taloa tai yleistä tietä kohti.

  • puunkaato rakennuksien läheisyydestä
  • puunkaato teiden ja sähkölinjojen läheisyydestä
  • lahovikaisen puun kaato
  • ylisuurten puiden kaato

Arboristimme kaataa vaikeat puut kiipeämällä. Kun ongelmapuun kaato suoritetaan hallitusti ja ammattitaidolla, ennen kuin on myöhäistä, vältytään luonnollisen ja hallitsemattoman kaatumisen aiheuttamilta vahingoilta.

Kysy lisää ›

Paras vuodenaika puunkaatoon?

Paras aika puunkaadolle on talvella, kun puussa ei enää ole lehtiä. Tällöin vihreän biomassan määrä on minimissään, eikä se vie kuljetuksessa niin paljoa tilaa. Tällöin puu voidaan myös hakettaa paikan päällä heti kaatamisen jälkeen. Puunkaato talvella on myös helpompaa sellaisissa kohteissa, joissa maa on lämpimillä säillä liian pehmeää suurille koneille, eli roudasta on usein pienillä pakkasilla hyötyä puunkaadossa. Etenkin jos puu on hankalassa paikassa, se on usein helpoin kaataa talvella, vaikka onnistuu se meiltä muulloinkin!

Omasta puusta halot valmiiksi pihaan?

Jos asiakkaalla on puutavaralle käyttöä, teemme samasta puusta vaikka halot valmiiksi pihaan. Tällöin vältytään turhalta kuljettelulta ja puutavara tulee saman tien hyötykäyttöön. Laadukkaalle puutavaralle meillä on myös hyvityskäytäntö mikäli sen eteenpäin kauppaaminen halutaan jättää meidän huoleksemme. Tällöin puutavaran tulisi olla paksua ja aidosti myyntikelpoista.

Puunkaato ammattitaidolla - Tuus Kaivuu Oy

Kun haluat raivaukseen tai puunkaatoon ammatti-ihmisen kannattaa ottaa yhteyttä meihin. Meillä on monipuolisesti kokemusta erilaisista puunkaatotehtävistä. Puunkaadossakin on yllättävän monta asiaa, jotka tulee huomioida ja ammattimies osaa väistää monet mahdolliset vaaratilanteet, joita maallikko ei ehkä tulisi ajatelleeksi.
Jos tarvitset apua puunkaatoon, ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä ›

Purkutyöt

Teemme purkutöitä pääasiassa Helsingissä ja Uudellamaalla.

Lue lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita